marți, 16 martie 2010

Dans magic

Ador muntele pentru că are atîtea mistere! Încerc să-l pătrund cît mai adînc şi mă trezesc că am ajuns pe vîrf. Cu părul despletit,simt adierea vîntului.Acesta mă pătrunde şi simt cum mă incită,cum mă provoacă la un dans magic.Doar eu şi el.Îmi răsfiră părul,îmi mîngîie faţa – ca nişte sărutări şoptite,apoi îmi sărută buzele cu o adiere apăsată,fulgerătoare.Ochii îmi scînteiau de plăcere simţind cum plutim.Trupul meu frămînta de plăcere, unduindu-mă în ritm cu el,apoi ne strangem în braţe pînă cînd...mă contopesc cu el.Simt cum plutim spre un alt tărîm,în căutarea luminii.Ajungînd aproape de lumină,îi ofer mîna şi simt cum mă arde,apoi mă aruncă în locul de unde am plecat.Ajunsă pe vîrful muntelui,în singurătate,încep să mă joc.
Priveam cerul plin de nori pufoşi ce formau litere,apoi cuvinte.Tot cerul îmi aparţine,dojenindu-mă sau,după nevoie,luîndu-mi apărarea.Iar tu, iubite vînt,ţi-ai înfipt degetele în părul meu şi te-ai opus creşterii mele,ca făptura creatoare după reguli omeneşti.Voiai să mă înveţi regulile tale,creînd împreună cu tine adieri şi şoapte prin crengile copacilor.Îmi striga numele din piscul muntelui,şi-mi scria numele în văi,pe fiecare fir de iarbă, făcînd izvoarele să susure la glasul lui,iar fiecare picătură purta în ea o mare de iubire.
Beat de iubire, uiţi de tine, iubitul meu, iar ochii tăi se vor stinge în tăcere. Melodia se stinge şi ea uşor, iar zîmbetul tău se transformă în lumină.
Singură pe vîrful muntelui,cu pletele răvăşite de vînt,îmi desfac braţele şi,simţindu-ţi îmbrăţişarea prin adieri suave,strig către cer:te iubesc!

13 comentarii:

 1. hey
  ce singura pe munte?
  inainte te rugai de mine sa te iau si pe tine cu mine departe si deja ai si uitat?:))
  sa fie un weekend ca intre fete?:D
  :*:*:*

  RăspundețiȘtergere
 2. pfffff...credeai ca ai scapat?tot merg cu tine departe,asa ca fetele:))
  Te pupic dulce scumpa mea:*:*:*:*:*

  RăspundețiȘtergere
 3. bine
  mergem
  oricand
  oricum
  oriunde
  n-ai ajuns inca sa ma iei si pe mine?:*:*:*:

  RăspundețiȘtergere
 4. Dacă vreţi luaţi-mă şi pe mine ...vă rog

  RăspundețiȘtergere
 5. pai...vrei sa mergem ca fetele asa?:)))

  RăspundețiȘtergere
 6. mnah hop si balauru
  da iubi, vezi sa nu-ti uiti trusa de farduri, cremele noi si rujul...ca doar mergem ca intre fete:))

  RăspundețiȘtergere
 7. Lasa scumpa,sa nu fim rele,il luam si pe el:))nu te scapa deloc din ochi:))

  RăspundețiȘtergere
 8. mnah bun:))
  deci am rezolvat, acum mai ramane sa ne intalnim sa si punem la punct detaliile si sa plecam cat mai departe...ca si melodia lui Smiley..."Plec departe, plec pe marte...departe de tot"

  RăspundețiȘtergere
 9. Mai sunt locuri pentru munte???:D

  RăspundețiȘtergere
 10. hopa...deja incet incet avem mai multi amatori:D

  RăspundețiȘtergere
 11. mai asteptam putin se pare ca in curand vom face gasca mare si chiar trebuie facuta o iesire la munte,asa ca intre bloggeri:)

  RăspundețiȘtergere