marți, 19 ianuarie 2010

Cum sa seduci femeia Pesti


Femeia Pesti este oarecum serafica si fascinanta prin aerul ei de mister nativ. Ochii ei adânci par a privi în lumi aflate dincolo de închipuirea noastra. Sunt nostalgici, încarcati de un dor angelic.
Femeia Pesti nu este foarte vorbareata sau, daca vorbeste, sensurile sunt întotdeauna neclare, duale, neterminate, ca si cum ar astepta sa le lamureasca altcineva. Apreciati-i acest farmec personal dar fiti cu toate motoarele mentale în priza, pentru ca sigur acolo se afla o durere nespusa nimanui sau o sensibilitate ultragiata.
Femeia Pesti este femeia tuturor romantismelor si a tuturor povestilor de dragoste ale lumii. Este fiinta tuturor confuziilor si a tuturor oboselilor, dar si a tuturor reveriilor si discretiilor posibile. Nu minte niciodata, pentru ca ea însasi nu deosebeste granita dintre un adevar si un neadevar, permanent atenta ca lumile ei interioare sa nu fie divulgate, asaltate, atacate.
Femeia Pesti pare sa opuna rezistenta unui cuceritor venit dintr-o directie neasteptata, dar, în realitate, ei îi este frica de ceea ce nu cunoaste. Se poate culpabiliza zi de zi, asteptând în realitate complimente si certitudini ca înca mai este iubita si dorita. Din punct de vedere erotic, se zbate între teama de pacat si teama de a fi parasita, motiv pentru care dragostea tinde sa fie mereu o noutate fascinanta pentru ea.
Acest aer de puritate, starea de nostalgie si miracolul de a fi foarte femeie sunt, pentru un adevarat cunoscator de oameni si, mai ales, pentru barbatul care stie sa descopere cu adevarat o femeie, atu-urile cuplului intim fuzionat într-o iubire deopotriva terna si mistica, datorita careia fuziunea amoroasa poate dura la infinit sau va poate ajuta sa transcendeti limitele simplei împerecheri trupesti

Evident, femeia Pesti nu este genul care trezeste interesul barbatilor aventurosi, pasionali, de tip "Gigi muschi". Asa ca dati aici întâietate artistilor, filosofilor, fiintelor compasive si caritabile, savantilor, poetilor. Adica tuturor celor care cauta realitatea ultima dincolo de aparente. De acest tip de oameni are nevoie femeia Pesti.
Trimiteti-i scrisori de dragoste, scurte dar impresionante. Povestiti-i deceptiile pe care le-ati avut înainte de a o întâlni si veti vedea ca va fi gata sa se ofere drept marea dvs. iubire si totodata medicul de suflet pe care îl catati de mult. Lasati-va îngrijit de ea.
Duceti-o la filme de epoca sau daruiti-i DVD-uri cu productii de genul "Shakespeare in Love" sau "Moise". De asemenea, nu va refuza dramele de calitate, precum cele semnate de BBC. Îi place imaginea. De orice fel.
Puneti-i în casa, peste tot pe unde trece, oglinzi. Admirati-o si lasati-o sa se admire. Descoperiti-i trupul prin mângâieri însotite de minunare si de rabdare. Îi place sa fie adusa pe îndelete la "punctul de fierbere".
Ca orice Semn de Apa, femeia Pesti are o energie sexuala demna de luat în seama, dar care se lasa foarte anevoie stimulata. De aceea preludiul este o tactica de cucerire lenta dar sigura. Va undui la fiecare atingere. Aveti rabdare cu miscarile ei lente, de amanta tantrica, de la care puteti învata savoarea fiecarui gest erotic. În timpul fuziunii amoroase, raspânditi-i petale de flori pe lenjeria satinata, lasati în camera o simpla lumina discreta si difuza si aveti grija sa fie pe undeva o muzica de Vivaldi sau de Vanghelis.
Lasati-va luat cu totul în posesie, cuprins de aceste valuri ale contopirii cu alt tip de viata, experimentând astfel "cucerirea cuceritorului" de catre un adversar fragil, delicat, dar cu o neasteptata forta subtila de a seduce prin daruirea de dragul daruirii.

2 comentarii:

  1. nice
    chiar imi place
    poate unii barbati care stau cam prost la capitol "a seduce o femeie" ar trebui sa ia notite
    am fost un pic cam rea?:))
    pusy

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu scumpica mea,nu ai fost deloc rea...ai fost realista:)Pupicel:*

    RăspundețiȘtergere