vineri, 16 octombrie 2009

El...

In viata fiecarei femei exista un "el" care a intruchipat mereu fostul,prezentul si viitorul,o relatie ambigua,nu neaparat fizica,care si-a facut mereu simtita prezenta.Fie prin amintiri sau prin "chestia aia" pe care o are el si numai el,prin sarmul lui unic,prin faptul ca stie exact cum sa te ia, stie ceea ce vrei si tot el puterea de a se folosi de toate astea exact atunci cand esti mai vulnerabila. El te-a facut sa zambesti atunci cand credeai ca lumea s-a sfarsit, el a fost acolo mereu atunci cand ai avut nevoie de el, te-a ajutat sa fii mai buna, sa fii altfel, sa fii tu.El te-a inspirat sa scrii...Din cauza lui ai suferit cel mai mult, pentru ca nu stia tot ceea ce stie azi si pentru ca asa a fost sa fie. El te-a ridicat atunci cand ai cazut, el s-a uitat in ochii tai si ti-a spus sa mergi mai departe pentru ca are incredere in tine.Tot el te-a certat cand ai gresit,dar nu te-a lasat niciodata singura.El iti da uneori aripi ca sa poti zbura...El e baiatul care,atunci cand il vezi,te face sa-ti bata inima atat de tare cand esti in preajma lui incat el simte lucrul acesta,sa ai fluturi in stomac dupa o luna,un an,zece ani de cand nu v-ati mai vazut...Pentru el ai fi facut orice candva...
O melodie draga sufletului meu sau...o parte din sufletul meu:)

2 comentarii:

  1. În cazul ăsta: eu pot fi el sau el poate fi eu, la fel de bine cum el poate fi altul sau altul poate fi el, dar niciodată el nu va fi tu pentru că tu nu poţi fi el .

    RăspundețiȘtergere
  2. El e doar EL...unic si inconfundabil...el nu poti fi nici tu,nici eu,el e o persoana speciala...cu un loc bine definit in sufletul oricarei fete...:)

    RăspundețiȘtergere